Long time no see

Nog 2 dagen en het is een maand geleden dat ik hier nog eens iets gepubliceerd heb…. Ik denk dat het de eerste keer is in 4 jaar tijd dat het windstil bleef op deze blog. Daar zijn verschillende redenen voor. Facebook en Twitter zitten daar ongewtijfeld tussen. Al besef ik zeer goed dat het merendeel van de mensen die sites of tools niet kent, laat staan gebruikt. Het is dan ook meermaals door m’n kopke gespookt om de stekker eruit te trekken. Maar godweet, welke behoefte heb ik volgend jaar rond dezelfde tijd hé.

Ik had nochthans genoeg om over te bloggen hoor: verdere plannen voor de Zweden-reis, het slechte weer, m’n droom om meer te gaan mountainbiken, het ongelooflijk grappige skiverlof in Mayrhofen, de gebruiksonvriendelijkheid van Tax-on-Web, Bart De Wever, de tuinplannen voor het huis op de Nieuwedijk, m’n nieuwe Lenovo-laptop, sjoemelende politici, het nieuwe album van de Pet Shop boys, …

Maar goed, da’s allemaal praat voor de vaak en wat geweest is, komt niet terug. Wat me dezer dagen meer dan gemiddeld bezighoudt is de Lange Wapper-brug en de hela heisa die daarrond gevoerd wordt in de media.

Dat de socialisten en progressieven uit Antwerpen (en de randgemeenten) deze keer aan het kortste eind moesten trekken, dat zullen we geweten hebben! Straf, dat zij niet lijken te begrijpen dat een minderheid de meerderheid niet zomaar de les moet proberen te dicteren. Trouwens, zijn we 5 jaar geleden niet met z’n alleen naar de stembus geweest om een parlement en een regering te kiezen die dergelijke beslissingen naar eer en geweten moet nemen? Het straffe is: de partij waarvoor ik gestemd heb zit niet (meer) in de Vlaamse meerderheid. Ik denk dat dat van die Antwerpse zagers en klagers niet kan gezegd worden ..

Enfin, als er een referendum komt, dan zal ik VOOR de brug met tunnel (BAM-traject) oftewel de Lange Wapper, stemmen. En niet alleen omdat ik vind dat ze twee jaar geleden al van start hadden moetren gaan. Ik sta namelijk 100% achter de randvoorwaarden die de regeling gemaakt heeft:

1) geen vrachtwagens in de Kennedytunnel

2) geen tol voor personenwagens

3) 2×3 rijstroken is een must

4) de Oosterweelknoop is een vast gegeven

Geen enkele van de andere tracé blijft overeind met bovenstaande voorwaarden …

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s