Beste Patrick Janssens, burgemeester

Ik ben één van die 477.000 (intussen al wat meer, met al die naturalisaties van de laatste maanden) Antwerpenaars waarvan gij de burgervader zijt. Ik ben dan wel gene (fan) van uwe clubke, maar ik ben ne goeie zanne: ik betaal elk jaar braaf mijn belastingen, ik zet wekelijks het (juiste) afval buiten en waar ik kan, speel ik ook nog eens apostel voor de schoonste stad van Vlaanderen.

Maar waarvoor ik mail, ik heb 2 vraagskes:

  1. Zou jij de mannen van de hondendrollenbrigade eens de opdracht willen geven om vermomd 1 dag (1 maar eh) van ‘s ochtends 6 uur tot ‘s avond 22u. post te laten vatten in de Pourbusstraat op het Antwerpse Zuid? A rato van het aantal nieuwe hondenstronten dat er dagelijks op de stoepen liggen (ik tel er met gemak steevast 5) en rekening houdend met de mogelijke boetjes (tot 250 euro) die jouw communicatiedienst heeft bekendgemaakt zou dat gemakkelijk tot 1250 euro voor de stadskas kunnen opbrengen. Zeg nu zelf, da’s niet niks eh, in tijden van crisis?!
  2. Zou je eens contact willen opnemen met de verantwoordelijken van moskee/gebedshuis At Toubat uit de Pourbusstraat? Als je een luisterend oor hebt gevonden, zou het leuk zijn moest je hen kunnen overtuigen om na het bidden niet meer te gaan pissen in het portaal of tegen de buitendeur van appartementsgebouw n°13. Diegenen die hun hoog water echt niet meer kunnen houden (ik kan da begrijpen, als ge zo een tijdje met uw gat op de koude vloer moet zitten), die mogen aanbellen aan nr 4.1 en gratis en voor niks gebruik maken van de wc. Dat bespaart de bewoners vieze geuren en ook extra kuistijd.

Alvast bedankt!

Advertenties

2 thoughts on “Beste Patrick Janssens, burgemeester

  1. graaf – ge hebt da gedaan hé?
    ik heb ook nen brief klaarsteken hoor. Betreffende dat openbaar stort/die leeggoedcontainer op den hoek van mijn straat (voor mijn deur dus eigenlijk).
    ik heb ook den e-mail van den yvo trouwens, dien heeft ook politieke moed naar het schijnt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s