Het leven zoals het (niet) is

Hello, hoe gaat ie? ‘t Is weer meer dan een weekske geleden zie ik … Kheb alleszins niet stilgezeten. Alhoewel. Vorige maandag nog eens een buikgriepke onder de leden gehad. En ik moet eerlijk toegeven dat maag en darmen nog steeds niet 100% okidoki zijn… Het mag lente worden.

Voorts vooral gewerkt en vooral niet naar radio geluisterd, tv gekeken en kranten gelezen. Die Fortis-saga komt echt m’n strot uit. Trouwens, waar gaat dat naartoe met de krantenboeren? Gesurfd heb ik wel gedaan. Twee links wil ik absoluut meegeven:

1) het persbericht voor een online datingservice voor terminaal (!) zieken

2) binnenkijken in de hut waar Roald Dahl werkte

Grote plannen gesmeed ook. Voor de hut/chalet/carport/… in de Nieuwedijk moet een architect aangesproken worden. En misschien kan die dan beter maar meteen ook een ontwerp maken voor de het huis zelf? Ander groot project: ‘t Groot Verlof. Van 30 mei tot 21 juni. Bedoeling is om 3 weken te gaan rondtoeren in Zweden (en een klein stukje Noorwegen). Vorige week langs Alpha Motorhomes in Temse. Vandaag het voorschot betaald. Crisis, wat is dat? Althans, da’s wat ze daar vertelden: ,,de mensen zijn zot geworden’’ (lees: ze kopen en huren meer en meer mobilhomes).

Als iemand tips heeft van plaatsen, musuea, steden, … die gezien, bezocht, gedaan, gegeten, … moeten worden in Zweden, please let me know!

 

Advertenties

3 thoughts on “Het leven zoals het (niet) is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s