Slow Burning

1) Als’t zomer is, denk je aan de winter (en andersom)

Ik mis de zon. Ik mis het licht. Van mij mogen de dagen tegen 500 in’t uur beginnen te lengen. ‘T is genoeg geweest. Ik hoop dat de Alpentrip van binnen minder dan een week al enig soelaas zal bieden. Indien niet, dan ga ik alle hoop richten op een juni-vakantie van 3 weken. Doel: Zweden/Noorwegen. Vervoer: mobilhome. Met wat geluk valt het weer goed mee en in de periode voor de 21ste juni zijn de dagen toch het langst, daar in het verre Noorden.

2) Er is niks op tv (vanavond)

Ik heb geen tv nodig (om gelukkig te zijn en me te amuseren). Integendeel. En het strafste is, ik weet dat het waar is want in een niet zo ver verleden heb ik het bijna 4 jaar uitgehouden zonder die kijkbak. Alleen een dvd’ke huren af en toe. Eigenlijk is televisie helemaal niet interessant. Zelden iets écht interessant en de tijd vliegt voorbij zonder dat je het écht beseft. Een goed boek of een leuke cd zijn eigenlijk ‘échter’. En laten vooral ook meer indruk achter.

En nu ga ik lezen (the media in the network society) met onder andere dit nummer op de achtergrond:

 

Advertenties

One thought on “Slow Burning

  1. inderdaad – ik kom een dezer dan ook nog es een pakketje droppen vr uwe verjaardag hé.
    btw – ik ga uw stelling zeker niet ontkrachten (want het komt wel es uit in een verzamelbox die je kan kopen of huren), maar vanavond is het om 21:10u dus ‘Tribe’ met Bruce Parry op Canvas en dat vind ik wel interessante televisie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s