Intussen op Antarctica

Nog 10 dagen en m’n groot verlof van dit jaar is eindelijk gestart. In week twee trekken we naar Oostenrijk. Eindelijk nog eens in het najaar skiën. Week 1 zal een mengelmoes van dingen worden, waaronder 2 dagen managementopleiding/training in Amsterdam. Tja, het kon niet anders en ik mag die twee dagen uiteraard nadien gewoon terugpakken. Het is trouwens de uitgelezen moment om er een stadsbezoek aan te breien. We zullen eens speksie gaan maken daar op de walletjes 🙂

Goh, en als dat allemaal achter de rug ligt, dan zijn we weeral 9 december. Nog geen maand later mag ik dan weeral kaarsjes uitblazen. 35 deze keer. Tsssss.

Nuja, voor mij kunnen die donkere maanden niet snel genoeg voorbij zijn hoor. Eigenlijk zou ik nu naar Antarctica moeten reizen. November is daar het einde van de lente. Eind september is de zon daar voor ‘t eerst sinds 6 maanden weer boven de horizon komen piepen. kan je het je voorstellen? Op dit moment staat Rosa daar dus constant te koekeloeren.

Op de site van Boston.com vind je 32 foto’s die de afgelopen jaren genomen werden op Antarctica. Adembenemend als je’t mij vraagt. Wat zou ik daar graag staan zie.

Technorati Tags:
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s